پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری جلسه برنامه ریزی حساس سازی افزایش پوشش مصرف نمک یددار تصفیه شده در در اداره آموزش و پرورش خبر داد.

کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی از برگزاری جلسه برنامه ریزی حساس سازی افزایش پوشش مصرف نمک یددار تصفیه شده در در اداره آموزش و پرورش خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی؛ الهام پورمقدم گفت: مصرف نمک یددار تصفیه شده راهکار اصلی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید است و در این راستا تلاش می شود با اجرای برنامه های نظارتی و اطلاع رسانی مردم را نسبت به استفاده از نمک ید دار آگاه کردوپی خاطر نشان کرد: نتایج ارزشیابی برنامه در مقاطع پنج ساله حاکی از کاهش شیوع گواتر از حدود ۷۰ درصد به ۶.۵ درصد و قرار گرفتن میانه ید ادرار در محدوده مطلوب است که این شاخص یکی از شاخص های فرایند اجرایی برنامه پوشش مصرف نمک یددار است و افت آن در نهایت خطر برگشت مشکل را در کشور بدنبال دارد.


پورمقدم در ادامه افزود: بنظر می رسد برخی مسائل از جمله تبلیغات گسترده نمک های غیر استاندارد بویژه نمک دریا تهدیدی جدی ، برای افت شاخصها می باشد  که با توجه به یادگیری بهتر دانش آموزان در مدارس از مدیران و مربیان مدارس درخواست داریم اخطار های لازم درخصوص عدم مصرف نمک یددار و مصرف نمکهای بدون ید را به دانش آموزان مدارس گوشزد نمایند تا آنها ضمن یادگیری این مطالب و اخطارها به خانواده نیز انتقال دهند.


کارشناس مسئول بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی: تشدید بازدید از رستوران ها و مراکز طبخ و تهیه غذا با هدف استفاده از نمک تصفیه شده یددار، تقویت پایش و کنترل عدم استفاده از سنگ نمک و نمک دریا برای مصارف خوراکی در رستوران ها و عطاری ها، بازدید از پایگاه تغذیه مدارس و نانوایی هایی را از برنامه های ویژه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جهت مصرف نمک ید دار عنوان کرد.